Transfer aeroport


Compania MyBus va pune la dispozitie servicii de transfer, astfel ca nu veti avea niciun motiv sa va ingrijorati in privinta transportului dvs. de la si la Aeroportul International Henri Coanda (Aeroportul Otopeni).

Oferim cele mai bune servicii de transfer pentru ca flota noastra auto sau a partenerilor cu care lucram este intotdeauna in stare perfecta de functionare, iar soferii sunt profesionisti si au o experienta vasta in domeniu. Clienti de pretutindeni care au ales sa foloseasca serviciile noastre s-au declarat absolut incantati de serviciile companiei noastre.

Echipa noastra este intotdeauna pregatita sa va conduca oriunde aveti nevoie sa ajungeti. Fie ca este o locatie din Bucuresti sau din orice alt oras, aveti garantia ca veti ajunge acolo rapid si in siguranta.

Va rugam sa ne contactati cu cel putin 2 zile inaintea datei transferului dvs. De asemenea, va rugam sa va asigurati ca ne furnizati toate informatiile necesare pentru rezervarea dvs. Va vom trimite un raspuns imediat si va vom ajuta sa gasiti vehiculul potrivit.

Ne puteti contacta prin email. Suntem intotdeauna aici pentru a va ajuta sa va gasiti cel mai bun mijloc de transport pentru transferul dvs. Compania MyBus ofera asistenta non-stop pe durata perioadei contractuale, pentru ca dvs. sa aveti mereu acces la serviciile noastre.