DESPRE NOI

CINE SUNTEM

Bus

MyBus îmbină experiența de peste 20 de ani în transportul turistic intern și internațional cu seriozitatea, imaginația, creativitatea și atenția față de clienți, reprezentând combinația perfectă între serviciile de calitate și cele mai înalte standarde de siguranță.

Dorim să oferim clienților noștri un produs de încredere și garanția unor călătorii sigure și confortabile, prioritatea noastră principală reprezintând-o siguranța.

Investind în mijloace de transport moderne, în puncte de îmbarcare cu facilități specifice, în sisteme informatice performante, urmărim să păstrăm standardele cu care clienții noștri sunt obișnuiți.

Echipa MyBus face tot posibilul pentru a satisface solicitările și nevoile clienților noștri, ascultîndu-i și ținând cont de sugestiile acestora.

Pretuim confortul

Pentru că folosim autocare, microbuze și autoturisme confortabile, în perfectă stare de funcționare, echipate corespunzător unui transport civilizat, în deplină siguranță.

Toate autocarele sunt dotate cu aer condiționat, frigider, instalație audio-video, scaune rabatabile, internet WI-FI gratuit.

Pe durata călătoriei, clienții beneficiază de serviciile unui însoțitor, ce oferă asistență turiștilor, inclusiv servicii de catering.

Conducătorii auto sunt cu adevărat profesioniști, având multe mii de ore de condus și sute de mii de kilometri parcurși pe drumurile Europei.

În spatele echipajelor găsim o echipă pregatită să răspundă prompt oricăror solicitări și să rezolve eventualele probleme.

Echipa MyBus va ureaza calatorie placuta.