SERVICII MYBUS


Autocare pe care sa te poti baza si servicii impecabile


De la an la an flota noastra se imbogateste cu noi autocare si microbuze. Numitorul comun al tuturor masinilor de care dispunem este perfecta stare de functionare. Poti fi convins ca niciunul dintre ele nu te va lasa la greu.

Cu toate acestea, alaturi de noi esti asigurat si in improbabila situatie in care vor aparea neplaceri.

Astfel, in cazul unei defectiuni, vom inlocui autocarul in cel mai scurt interval cu putinta cu un alt exemplar din flota proprie sau cu un autocar al unuia dintre numerosii nostri parteneri din intreaga Europa.

Echipa de profesionisti


Pe langa abilitatile de comunicare si decenta – 2 criterii pe care trebuie sa le indeplineasca in mod obligatoriu – soferii nostri trebuie sa stie turism. Dupa mai multe sute de mii de kilometri parcursi pe autostrazile batranului continent, putem spune ca membrii echipajelor noastre nu mai sunt niste novici.

De experienta lor turistica vei beneficia de fiecare data cand un turist va dori sa afle vreo informatie sau cand ghidul va intra in impas. Intotdeauna omul de la volan va sti ruta cea mai scurta spre cetatea Dubrovnik-ului, va putea sa recomande cel mai bun restaurant din Thassos sau sa-i spuna cate ceva despre monumentele din Praga.