INFORMATII UTILE

CONDITII DE CALATORIE

1. CONDIȚII GENERALE DE TRANSPORT

1.1 Pasagerul este obligat să respecte prevederile țărilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare / ieșire, prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Transportatorul nu își asumă răspunderea pentru cheltuieli suplimentare determinate de lipsa documentelor.

1.2 Pasagerul are obligatia de a respecta Condițiile Generale de Transport și prevederile Legii Transporturilor din România și a celorlalte state unde calatoreste.

1.3 Pentru pasagerul care nu respecta prevederile mai sus mentionate, transportatorul si agentiile partenere nu isi asuma nici o responsabilitate.

1.4 Dacă unul sau mai mulți pasageri sunt reținuți și debarcați în frontieră pentru motive determinate de formalitățile de trecere a frontierei, bagaje ilicite sau ilegale, și timpul de rezolvare al problemelor depășește 35 minute, autocarul își va continua călătoria dupa consumarea celor 35 minute.

2. DEFINIȚII

2.1 Data plecării este considerată data la care se începe călătoria din Romania și care este înscrisă pe voucherul de călătorie.

2.2 Voucherele de călătorie returnate reprezintă acele vouchere pentru care se returnează clientului contravaloarea în condițiile din „Regulamentul privind Anularea și Reprogramarea voucherelor de călătorie.

CURSE CHARTER INTERNATIONALE

MyBus va pune la dispozitie curse charter internationale catre destinatii importante, precum: Grecia, Turcia si Bulgaria, iar autocarele noastre moderne, dotate cu aer conditionat si alte facilitati va vor asigura confortul necesar unei calatorii lungi si sigure.

Punctul de imbarcare pentru toate plecarile internationale este: Calea Grivitei, nr. 158, punct de reper – Metroul Basarab.

Accesand formularul de rezervare online, puteti efectua rezervari pentru cursele internationale rapid si simplu. Plata biletului se poate realiza cu cardul bancar prin sistemul de plata online PayU, transfer bancar sau cash/cu cardul la unul dintre sediile noastre.

INCHIRIERI AUTOCARE

Va punem la dispozitie spre inchiriere o gama variata de autocare si microbuze, pentru curse interne si internationale. Autocarele sunt dotate cu sistem climatronic si de incalzire, aer conditionat, LCD, DVD, ABS, retarder, servodirectie, WC, scaune rabatabile, iluminare independenta pentru fiecare scaun si cale mari pentru bagaje.

Flota noastra include vehicule moderne. Astfel ca, indiferent de numarul de pasageri, compania noastra va va pune la dispozitie exact tipul de vehicul potrivit. De la automobile Mercedes Vito la microbuze si autocare. Din flota noastra fac parte 6 autocare (lista completa o puteti regasi la sectiunea “Parc auto”).