INFORMATII UTILE

CONDITII DE CALATORIE

1. CONDIȚII GENERALE DE TRANSPORT

1.1 Pasagerul este obligat sa respecte prevederile tarilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare / iesire, prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Transportatorul nu isi asuma raspunderea pentru cheltuieli suplimentare determinate de lipsa documentelor.

1.2 Pasagerul are obligatia de a respecta Condițiile Generale de Transport si prevederile Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state unde calatoreste.

1.3 Pentru pasagerul care nu respecta prevederile mai sus mentionate, transportatorul si agentiile partenere nu isi asuma nici o responsabilitate.

1.4 Daca unul sau mai mulți pasageri sunt retinuti si debarcati la frontiera pentru motive determinate de formalitățile de trecere a frontierei, bagaje ilicite sau ilegale, si timpul de rezolvare al problemelor depășește 30 minute, autocarul isi va continua calatoria dupa consumarea celor 30 minute.

2. DEFINIȚII

2.1 Data plecarii este considerata data la care se incepe calatoria si care este inscrisa pe voucherul de calatorie.

2.2 Voucherele de calatorie returnate reprezinta acele vouchere pentru care se returneaza clientului contravaloarea in conditiile din „Regulamentul privind Anularea si Reprogramarea voucherelor de călătorie.

CURSE CHARTER INTERNATIONALE

MyBus va pune la dispozitie curse charter internationale catre destinatii importante, precum: Grecia, Turcia si Bulgaria, iar autocarele noastre moderne, dotate cu aer conditionat si alte facilitati va vor asigura confortul necesar unei calatorii sigure.

Punctul de imbarcare este mentionat pe voucherul de calatorie.

Accesand formularul de rezervare online, puteti efectua rezervari pentru cursele internationale rapid si simplu. Plata biletului se poate realiza cu cardul bancar prin sistemul de plata online PayU, transfer bancar sau cash/cu cardul la unul dintre sediile noastre.

INCHIRIERI AUTOCARE

Va punem la dispozitie spre inchiriere o gama variata de autocare si microbuze, pentru curse interne si internationale. Autocarele sunt dotate cu sistem climatronic si de incalzire, aer conditionat, LCD, DVD, ABS, retarder, servodirectie, WC, scaune rabatabile, iluminare independenta pentru fiecare scaun si cale mari pentru bagaje.

Flota noastra include vehicule moderne. Astfel ca, indiferent de numarul de pasageri, compania noastra va va pune la dispozitie exact tipul de vehicul potrivit. De la automobile Mercedes Vito la microbuze si autocare. Din flota noastra fac parte 6 autocare (lista completa o puteti regasi la sectiunea “Parc auto”).