Condiții de călătorie

1. Condiții Generale de Transport

1.1 Pasagerul este obligat să respecte prevederile țărilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare / ieșire, prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Transportatorul nu își asumă răspunderea pentru cheltuieli suplimentare determinate de lipsa documentelor

1.2 Pasagerul are obligatia de a respecta Condițiile Generale de Transport și prevederile Legii Transporturilor din România și a celorlalte state unde calatoreste.

1.3 Pentru pasagerul care nu respecta prevederile mai sus mentionate, transportatorul si agentiile partenere nu isi asuma nici o responsabilitate.

1.4 Dacă unul sau mai mulți pasageri sunt reținuți și debarcați în frontieră pentru motive determinate de formalitățile de trecere a frontierei, bagaje ilicite sau ilegale, și timpul de rezolvare al problemelor depășește 35 minute, autocarul își va continua călătoria dupa consumarea celor 35 minute.

2. Definiții

2.1 Data plecării este considerată data la care se începe călătoria din Romania și care este înscrisă pe voucherul de călătorie.

2.2 Voucherele de călătorie returnate reprezintă acele vouchere pentru care se returnează clientului contravaloarea în condițiile din „Regulamentul privind Anularea și Reprogramarea voucherelor de călătorie